Možná

Možná

Anotace: Malování síly 2022

Hlava se kutálí
a chytá sen zpovzdálí.
Vím, byli jsme malí.
Ach, drazí.

Řetězec věčnosti
ohryzá noc
a místo oveček
starostí kaleidoskop.

Strop ještě bílý.
Pak zhasnu lampu
a čekám na pohádku,
že princ dá dobrou noc
a já přes písmenka udělám skok.

Už tančí souhlásky
a hladí tanec vlásky.
Bezová šťáva a čtyřlístky.
Usínám a myslím na zítřky.

Líbám hvězdy
a jedna z nich mi poví,
že právě ten med je pravý.
Autor mkinka, 01.10.2022
Přečteno 88x
Tipy 10
Poslední tipující: Sonador, Holoxicht, Stanislav32, Frr, Fialový metal, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí