Dlouhá ulice

Dlouhá ulice

Anotace: Malování síly 2022

Potichu plížím myšlenky.
Otevřu vrátka
i láhev sklenky.

Tati, dáme si.
Teče a má to lusk.
Mám právě chuť.

Monopol řas i naděje.
Slunce vypráví
a nezní vůbec uměle.

Dojedeš pro mě na nádraží,
život hrází.
Jsme si drazí.
Autor mkinka, 05.10.2022
Přečteno 90x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Dejvis, Psavec, Fialový metal, BArBArKO, Frr, Bufik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí