My dva a Ticho

My dva a Ticho

Anotace: I z bahna kvetou kytky.

Bylo to, jako by si zavřel oči.
Barevná světýlka a my dva.
Stavy po sexu, nepříjemné ticho.
Bolest rozpínajicí se v hrudi.
Naivní pohledy a toužebné polibky.
Doteky něhy, neznajíc cíl.
Naposledy.

Naposledy vdechnu tvoji vůni.
Rozšíří se mi zorničky a rozbuší srdce.
Chtěla bych si z tebe udělat parfém.
Koupat se v pachu tvého těla.
Hledat tě v hlubinách mileneckého dna.

I z bahna kvetou kytky.
Autor moon.light, 08.10.2022
Přečteno 155x
Tipy 12
Poslední tipující: šerý, mkinka, Jan Kacíř, jitoush, Frr, Dreamy, Fialový metal, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzpoměl jsem si na blatouch. Ale ty chtějí stojaté vody... tak to radši ne.

26.10.2022 14:27:05 | šerý

tzv. "bahenní květy"..ST*

09.10.2022 10:18:36 | Frr

A usazuje se v hlubině...ST

09.10.2022 08:14:04 | Malá mořská víla

Co prosím znamená ST?

11.10.2022 01:21:40 | moon.light

Super tip = 2 body :)

17.10.2022 19:33:12 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí