Letní sen.

Letní sen.

Prostý sen jednoho léta,

kdy za ruce by se vedli,

odtud, až na konec světa.

 

Léto má tajemnou moc

mnohá splnit přání.

Každou hvězdnou noc

ztrácí sílu za svítání.

 

Když hvězdy padají

křížem krážem oblohou,

vesmírem cestu hledají.

 

Možná, že mají cíl,

nebo si jen tak nocí letí,

zatím jej nikdo neobjevil,

po staletí.

Autor Kan, 09.10.2022
Přečteno 104x
Tipy 10
Poslední tipující: Bufik, Psavec, Stanislav32, Marten, Fialový metal, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera

09.10.2022 13:43:21 | Stanislav32

Děkuji.

09.10.2022 18:29:06 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí