*-*A podívat se do zrcadla

*-*A podívat se do zrcadla

Anotace: ~~~~(:-o)~~~~

 

******************************
Kdyby tě do krku upír kous
tvou sladkou krev by ochutnal,
umazal by si ten svůj vous
ten by pak ale vypadal.
A podívat se do zrcadla‭?
To upíři nesvedou
tak od krve upatlaní
raději si někam zalezou.
Schází se vždycky po půlnoci
tam vedou řeči o krvi,
že už to není to,co bejvalo
proč asi?
Kdo jim odpoví‭?
Jednomu játra začínají tvrdnout
no jo,musel si z alkoholika cucnout,
kvik,kvik,další jako to prase kvičí
to zase byla chřipka prasečí.

A ten co si z narkomana kapku líz
hledá si v lese lysohlávky,
aspoň jednu musí denně sníst
jinak má absťák bez své dávky.
Jo,ten život věčný vám milí upíři
už nějak moc nepřeje
a proto jen někde v truhle
a v nedobytném hradě
všem upírům v temnu dobře je‭.
Nebo se dejte na "bikavér"
je jako krev a lepší
a to bude fér.

....................................
‭~~~~~~~~

Autor Květka Š., 14.10.2022
Přečteno 75x
Tipy 8
Poslední tipující: šerý, Iva Husárková, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Huš, to jsem se lekl. A zrovna mi česnek došel :-)

28.10.2022 23:47:12 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí