*-*No sliby se slibují

*-*No sliby se slibují

Anotace: ~~~~(*o*)~~~~

~~~~~~~~

-------------

--------------------
Už podzim deštěm brečí
to abychom o něm věděli
trochu nás postraší
chladným pátkem
sobotou i nedělí.
On totiž dobře ví
že i letošní rok
se stromy zabarví
zelená už přírodu
prý asi moc nebaví
a aby ten pravý čas
pan podzim neprošvih
že určitě přijde
dal nám slib.
No sliby se slibují
a draci z papíru se radují.
Že ano...

Takové sliby nedávej
raději do stromů zafoukej
a že se z barevného
svlečeš?
Jen co na tebe
bílá paní zima zahrozí
honem si usneš.
A do jara spíš.
Víš?

.......................
~~~~~~~

Autor Květka Š., 16.10.2022
Přečteno 72x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, Vivien, Iva Husárková, mkinka, Fialový metal, Frr, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Babí léto šustí a předem slibuje... a šup, si už pod bílou duchnou libuje.
*... a nezapomělas taky, na draky.

29.10.2022 22:35:17 | šerý

máš to prima :-)

18.10.2022 14:41:25 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí