NEDĚLNÍ RÁNA

NEDĚLNÍ RÁNA

Anotace: ...

 

nedělní rána

bývají vyhrazena

pro boys

kteří si jezdí vysát auta

 

sundají si masky

s desetikorunou v dlani

utvoří malé hloučky

 

začíná hláškaření

 

někomu spadne mince

spadlo ti to, Máchale

smích

 

někdo se odpojí od hloučku a řekne

jdu vypustit krakena

smích

 

někdo se v něčem splete 

ty asi nebudeš nejostřejší tužka v penále 

smích

 

kolem jedenácté

zvoní telefony

konec smíchu 

hloučky řídnou

nasazují si masky

oběd 

Autor Šimon Sáva, 31.10.2022
Přečteno 76x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, maliska, Holoxicht, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý postřeh*

31.10.2022 16:41:52 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí