RANDE

RANDE

Anotace: ...

 

na stole křupky

nestyď se, vem si

v televizi běží

Makepeaceová a Dempsey

mluví o výhodách přírodní pemzy

z rádia hrají Panjabi MC

 

tobě ty křupky nechutnaj?

proč je nejíš, co je?

a víš že je teď nedostatek

jeleního loje?

 

až to dojíš, půjdem ven

prší, tak pěkně zmoknem

musím zdrhnout, tohle nedám

půjdu čůrat, zdrhnu oknem

 

přemýšlím zda se nevrátím

možná jsem jen sobecký

najednou slyším že na mě volá

z nějakého důvodu německy

 

Hallo Simon, wo bist du?

bože, co je to za pizdu

Autor Šimon Sáva, 01.11.2022
Přečteno 78x
Tipy 7
Poslední tipující: Stanislav32, maliska, Psavec, šerý, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí