Jízda kabrioletem

Jízda kabrioletem

Padají švestky, padají dolů
sluneční paprsky propouští duhu
po ranním dešti.

Její rty kouzlí úsměv,
Jeho tvář ukazuje radost.
Kolem slyší jenom ptáků zpěv,
Ve druhých to budí ale zlost.

Včerejší jízda kabrioletem je pouhou vzpomínkou,
On a ona už neprojíždí světem, jen někde klidnou rovinkou.
Možná se dřív či později střetnem,
Co Ty víš?

Tehdejší jízda kabrioletem byla svižná, přesto bezpečná.
Dva milenci, kteří dojeli do cíle,
kde čekala je těžká chvíle.
Ona a on už nejsou spolu,
ona jiná jinde sama
a on jiný jinde sám

Možná se dřív či později střetnem,
Co Ty víš?
Autor Dušekteráztroskotává, 02.11.2022
Přečteno 77x
Tipy 5
Poslední tipující: Stanislav32, Fialový metal, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Projela bych se :)

02.11.2022 11:37:55 | Marry31

jako řidič?:)

02.11.2022 11:40:42 | Dušekteráztroskotává

Raději jako spolujezdec, nerada řídím :D

02.11.2022 11:49:03 | Marry31

chápu :)

02.11.2022 11:49:34 | Dušekteráztroskotává

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí