Ke kafíčku

Ke kafíčku

Anotace: Malování síly 2022

Z mlhoviny protahuje se slunce.
Myslím na vánoce,
že budu sedět na Literu
a hledat svoji ódu.

Tady je ráj
a strunky štěstí pošlu v dál.
Budoucnost je být spolu,
i když je člověk občas hlavou dolů.

Hrabou se mi myšlenky.
Skáčou písmena.
Jsem přijatá a méně sklíčená.
La a la.
Písní dojatá.
Tra da.
Autor mkinka, 14.11.2022
Přečteno 82x
Tipy 8
Poslední tipující: M.A.Rek, Stanislav32, Básník Karel, Psavec, Vladislav
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jojo, mlhy jsou teď v Praze ukázkové.

14.11.2022 18:17:35 | annanymsová

Děkuji za podporu mi danou.

14.11.2022 18:19:43 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí