Já Překážka I.

Já Překážka I.

Anotace: uhni si

Sbírka: Dva svetry

okopám botou si kotníky
klacek si pod nohy hodím
pro sebe překážka veliký
na svět se přetěžce rodím

kdybych však sebe směl zapříti
věřit že Já mé mne nechytí

sebral bych odvahu jevo dát
že jen sám sebe už nechci znát

Autor Uličný, 18.11.2022
Přečteno 210x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, paradoxy, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svižně napsané, líbí se mi!

22.11.2022 19:52:59 | Lioness

Nalézt k sobě lásku
a být sám sobě přítelem.
Vykřeše z života tu nejjistější jiskru..ať SE povede*

19.11.2022 05:57:25 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí