Po všech...

Po všech...

 

 

Po všech těch směšných eskapádách,

mé srdce v kámen už ztvrdlo,

jen ať zas nikdo mi nevykládá,

že, špatné je, lihem prolít si hrdlo…

 

Na chvíli uleví se srdci kamennému,

a snad i pár hodin spánku dostanu,

já vždycky v opilosti spílám rohatému,

a často se v bitkách slabších zastanu…

 

Snad je mi souzeno být mládenec starý,

co bez ženy, dětí, domova je, jen věčně opilý,

a abych duši svou bolavou oblékl v cáry,

sám šel své sny, co se mi ztratily…

Autor DH22, 20.11.2022
Přečteno 76x
Tipy 3
Poslední tipující: Rozmarýna, Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí