Poslední soud

Poslední soud

Anotace: Všichni tam jednou skončíme,tak si udělejme ten život hezčí

1. Tělo sípí,těžce dýchá,život z těla uniká,
přírodní toť zákon jest,že jedno končí,druhé vzniká,
tmou jdeš tiše,malé světlo,jsi na konci světa,
teď příde poslední tvůj soud,byl si pěkná sketa.

2. Peníze si rozhazoval,života sis nevážil,
každou ženu,kterous mohl na lopatky si položil,
propadni se do pekel,ty pozemský pse,
teď teprve poznáš,jak se žije zle.

3. Pocítíš bolest lidí,kterým si ublížil,
zpytuješ své svědomí,tohle sis zasloužil,
mysl je jediná,která ti zůstává,
čas tady nestopneš,temnota tě v hrsti má.

4. Na zemi uplynulo sto pozemských let,
ztrácíš už naději,že znovu spatříš tento svět,
Bůh si tě povolal,je to tvá šance,
na nový život bez zášti,bez arogance.

5. Prošel si zpět na druhou stranu,
za sebou zavíráš tu kouzelnou bránu,
přicházíš na svět,život se rodí,
dostal si šanci a ta se hodí.
Autor paprsek, 23.03.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mam se jeste hodne co ucit ses fakt dobra

23.03.2007 21:21:00 | Dušekteráztroskotává

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí