Kdo jsem...

Kdo jsem...

Kdo jsem, kam kráčím jen

můza se snáší z vyšších sfér.

Život,  radost i sten. 

Věčná noc, i věčný den.

 

Je jako horor i jako sen

Z hororu někdo udělá i den

Promění třeba v horor sen

Touha jeho zničit druhým den.

 

Nevím kam jdu sám 

zaplatit života pak daň. 

Hle druhá natažená dlaň 

Zaplatit a co má se stát se staň.

 

Milovat a nesmět 

Radovat se, trpět 

Ale cítit život 

po cestě jít a snít.

 

~☆~

 

 

Autor Protos1182, 07.12.2022
Přečteno 75x
Tipy 9
Poslední tipující: Stanislav32, Iva Husárková, Fialový metal, Marry31, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano snít je důležité

07.12.2022 13:06:53 | Marry31

před chvílí jsem zrovna slyšela takovou pěknou větu:
"prožívám pouze svůj život"
zní to jako banalita, ale myslím, že na to občas zapomínáme...

07.12.2022 11:16:02 | Sonador

Já také jdu a sním.je to něco, co ještě alespoň člověk má

07.12.2022 04:57:58 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí