Jako vypité láhne vína...

Jako vypité láhne vína...

 

 

Psali jsme si,
kdysi dávno,
citlivá slova plná něhy,
ale už si je nepíšeme,
ani jeden z nás to nechce,
nikdo nevzpomíná,
nepláče ani netruchlí.
Vzali jsme si,
jeden od druhého,
jen to málo,
co jsme v sobě našli.
Oba jsme prázdní.
Tak jako vypité láhve vína
co nás kdysi sblížily.

 

Autor DH22, 07.12.2022
Přečteno 123x
Tipy 17
Poslední tipující: Jan Kacíř, Alci, Iva Husárková, Rozmarýna, Kan, Marten, šerý, Frr, Fialový metal, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co nevzal vítr, vezme čas...

09.12.2022 10:58:15 | Jan Kacíř

ano...není nic smutnějšího, než slova, která nezaznějí

07.12.2022 13:18:08 | stormeater

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí