Náledí

Náledí

Anotace: Malování síly 2022

Snažím se myslet,
že mi to nevadí.
Pankrác a jdu pomalu.
Trubte si auta na přechodu.
Právě jde kachna,
co se bojí.

Nepřiměřená obuv jí strojí.
To by chtělo horské boty,
ale k tomu nejdou šaty.

Modlím se a jdu.
Nestihnu zelenou.
Myslete za holku bláznivou,
to se prostě nedá.

Kluzká voda i krach.
Přešla jsem a v duši zvrat.

Já vím,
první škobrtnutí,
začalo u vrat.

Klouzám se i nadávám.
Dlažební kostky dnes nemají šarm.
Pozor, zase padám.

V hlavě alarm.
A tvrdou peřinu mám.
Bod dopadu rovná se tíze.
Vstávám bez puchýře.
Za to si zpívám.
Co nadělám?
Vzducholoď nemám.
Ta la lam.
Autor mkinka, 20.12.2022
Přečteno 87x
Tipy 8
Poslední tipující: Bufik, Stanislav32, Psavec, Fialový metal, Protos1182, Marry31
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přej si pod stromeček malou vzducholoď a já Ti k ní přikoupím ještě vhodnou zaoceánskou loď**

20.12.2022 14:49:24 | Frr

Já Ti jí namaluji. V oceánu fantazie je vše možné i nemožné. Ju.

20.12.2022 14:57:44 | mkinka

Hezky zlehčená dnešní situace :D

20.12.2022 11:37:13 | Marry31

Děkuji drahá za podporu.

20.12.2022 12:11:54 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí