*-*Čas betlémů

*-*Čas betlémů

Anotace: **~~~*~~~**

Kouzelné Vánoce a jenom zdraví,štěstí,pohodu.

*
***
*****
*******
-*-

Stromek si ozdobit
složit i betlém z perníků
na okna stříbrné vločky nalepit
a zvonečky dát na kliku.

Milé děti ještě máte čas
vidíte,venku sněží
běžte si sněhuláka udělat
i Puňťa s vámi běží.
Potom je taťka zavolá k večeři
přišel i ten bílý sněhulák
sedl si na židli u topení
a pomalu začal tát.
Byl stále menší
byl maličký
byl tak akorát
do naší,do mrazničky.
Tak to byl jeden den sváteční
po pozdní večeři se šlo
na půlnoční.

~~~~~~~~~~

..............

Autor Květka Š., 23.12.2022
Přečteno 69x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květuško. Děkuji.

23.12.2022 14:38:55 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí