U svatého Antonína

U svatého Antonína

Anotace: Malování lásky 2022

Kristus blízký a přijímá.
Dominanta i perla dávnověku.
Tady dostávám i lapám po dechu.

Po mši všichni se rozchází.
Staří i mladí a necítí závaží.
Praha je vděčná historii,
nese titul ve zbožném kroji.

Slovanský betlém mě dojímá.
Víra tu není rutina.
Stromeček štěstí se usmívá.

Narodil se Kristus.
Krásná novina.
Koleda zní dobrotivá.
S věřícími nejsem sama.
Oduševnělá.
Svíce lásky pro nás plá.
Autor mkinka, 24.12.2022
Přečteno 82x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, kozorožka, Fialový metal, Dejvis, Caliéry, Iva Husárková, Stanislav32
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hebká

25.12.2022 12:01:50 | Dejvis

Moc děkuji.jsem ráda.

25.12.2022 12:19:31 | mkinka

Praha je nádherná, tato báseň též.

25.12.2022 00:15:48 | Stanislav32

Moc děkuji.

25.12.2022 07:39:09 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí