Stíny

Stíny

Anotace: Současná tvorba - dávám na ukázku při své návštěvě po dlouhé době… všechny vás tu zdravím a přeji dobré dny….

A venku míhají se stíny

Vyhmátnout z prázdna podstatu
A zahnat hloupé splíny

A venku míhají se stíny
Byli jsme tu – jen byli
A čas si vázal tkaničky
U bot ve kterých na špičky
Jsme poprvé se postavili

A venku míhají se stíny
Těch mladých kluků
Slečen v mini – mini
Těch krásek usměvavých
Ano my jsme tu přece byli
A nechali čas jako vodu
Protékat mezi prsty

A venku míhají se stíny
Život byl -a vše je -stejně prosté
Poprvé – anebo po sté
Vyhmátnout z prázna podstatu
A zahnat hloupé splíny

A být víc a žít naplno

Než zbudou jen ty stíny
Autor Štírečka, 28.12.2022
Přečteno 118x
Tipy 15
Poslední tipující: šerý, Marten, Amonasr, Sonador, Kan, Psavec, Frr, Iva Husárková, mkinka, kozorožka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky upředené.

29.12.2022 14:27:43 | Kan

zbude toho možná míň nežli stín .)

29.12.2022 13:58:10 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí