Nádraží

Nádraží

Anotace: Malování síly 2022

Míjím ulice jako přechodníky
mezi životem a smrtí.
Vidím pravou i levou kolejnici.
Nese se pýchou v bytí.
Projel rychlík a cítím třes.
Rychlost i závěť.

Ty cesty života jsou směrné,
dívají se a chtějí být pilné.
Čistý obraz přede mnou,
pak slunce s pokorou.

Další stanice Klučov.
Zaslechnu náhodou.
Jsem správně s výsadou.
Zastávky kulisou
mezi stíny mluví i za vodou.
Myšlenky plynou rovinou.
Autor mkinka, 30.12.2022
Přečteno 83x
Tipy 19
Poslední tipující: Koala, šerý, Stanislav32, Amonasr, Kan, WWW, Jan Kacíř, Psavec, Sonador, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle neobvykle pojatá železniční náladovka mě oslovila.

12.09.2023 15:05:20 | Koala

Moc děkuji za milý komentář

12.09.2023 16:17:02 | mkinka

to s těmi přechodníky se ti moc povedlo*

30.12.2022 11:52:05 | Sonador

Moc děkuji.

30.12.2022 12:33:09 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí