Z fleku báseň napsaná

Z fleku báseň napsaná

Anotace: Z fleku báseň napsaná

Jednou pochopíš

i Ty

že všechno co myslím, že má smysl

i když to nemá svůj řád

je v mých očích

dokonalé

je správné

je fajn

je dobré

dostačující

má opodstatnění

.

.

asi

možná

.

podle MĚ !!!

.

.

.

někdy

výjmečně...

občas.

.

.

.

.

pro TEBE...

a pak ji vidíš smutnou, balit si věci

nic neříká

 

Jen v jejich očích vidíš – netrefil ses

Autor Kutty, 30.12.2022
Přečteno 84x
Tipy 7
Poslední tipující: Stanislav32, šerý, Friday, Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slova - mimo jiné, atakují. I když člověk myslí, že si jen tak plují.*

31.12.2022 23:11:13 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí