Večer pro sebe

Večer pro sebe

Anotace:

 

Slova krouží 

V poháru vína

Smíchané s vůní

Tabákového kouře

 

Večer je tichý 

A světla svítí 

Jako každý večer

V povzdálí

 

Rok se pomalu

Uzavírá a s ním

Přibývá další 

Letokruh ve tvém nitru

 

Ticha je teď víc 

Než všech slov

Které neříkáš 

Protože si je šetříš

Pro sebe

 

Svíčka dohasíná

Když noc je 

Ještě mladá 

A láska 

V tobě taje

 

A tak přemýšlíš

Kolik asi duhy 

Ještě pojmou

Všechny 

Ty tvé letokruhy 

 

Možná se překonáš

Pro svět motýlů

A malých princů

 

Možná najdeš všechny

Odpovědi na dně 

Poloprázdné sklenice  

 

Možná už je ale znáš 

A i tak se budeš usmívat 

A tvářit překvapeně 

 

V zemi snílků

Ovíněná ranní rosou

 

Uprostřed ráje 

Západů slunce 

 

Miluješ

 

Sama sebe

 

Autor Denael, 30.12.2022
Přečteno 98x
Tipy 6
Poslední tipující: šerý, Psavec, Friday, Frr, Fialový metal, kozorožka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

30.12.2022 23:03:19 | Friday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí