Leden

Leden

 

Ve fabrikách zatopili

Bez koled a za to s kily

ranní cigareta zmrzlých dělnic

Z kandelábrů městské služby

sundávají naše tužby,

stromky schoulily se u popelnic

 

Dráž, i slevy, vše je nové,

těžko najdou mudrcové

cestu do betlémů na dnech skříní

Dali jsme si věštit z karet

do fitek. A bez cigaret

budem, jako vždycky, lepší, jiní

 

Každopádně půjdem dále

Kolik (k)roků?

Tučných?

Chudých?

Těch co končí 

na osmičky?

Přitom tajně

střádáme si na hromničky 

Autor R.K., 02.01.2023
Přečteno 83x
Tipy 14
Poslední tipující: BArBArKO, Dreamy, Stanislav32, Fractura cordis aperta, šerý, Fialový metal, mkinka, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Novém roce mega úspech a jen štěstí vždycky. Prosím, prosím, však aspoň trochu lidsky!

02.01.2023 15:05:48 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí