Cute stvůra

Cute stvůra

Anotace: Jedna veršovánka ze života...

Jsem strašně cute stvůra,
co ti přešla přes práh.
Chci jak noční můra
tebe strašit ve snách.

Jsem děsivá potvora
ze druhého břehu.
Párkrát jsi mi neodolal.
Teď musíš být ve střehu.

Jak moc ty se hochu mýlíš!
Nejen v lidech… V sobě tápeš.
Bacha, ať víc nezešílíš.
Sám se z toho nevydrápeš.

Když porušuju zákazy.
Tak jak běžní lidi.
Nikoho z toho nemrazí!
Nikdo mě nevidí.

Nejsem ničím nebezpečná.
Jen jsem trochu divoká,
nestandardní slečna,
co nepadla ti do oka.

Všecko si to vytvořila
tvoje mysl pochroumaná.
Jsem tu proto, abych žila.
Já už nechci být svázaná.

Jen po svobodě toužím.
Po tom býti sama sebou.
Teďka čelím vnitřním bouřím.
Bojuju s vlastní odyseou.

A nesmysly, ty porušuju,
jak normální lidi.
Po nocích se potuluju.
Nikdo mě nevidí.
Autor brunnerka, 02.01.2023
Přečteno 105x
Tipy 6
Poslední tipující: V.N.Losinský, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, mkinka, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale vůbec :-), spíš hypomanická extrovertní tulačka, co má ráda éru hippies.

02.01.2023 20:10:32 | brunnerka

Že by zlatokopka?:-)

02.01.2023 19:36:58 | Jeněcovevzduchukrásného

Ale i svobodným větrům štítů skal :-)

02.01.2023 15:14:12 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí