Slzy na konci roku

Slzy na konci roku

Slzy a bolest v duši,

Duše umírá, ta to tuší.

Slzy jako krůpěj deště,

Zbij mě nahou znova ještě 

 

Kapky a vločky na moje líce padají,

Padají na moje nahé tělo,

Které už dávno není  tak vnímavé.

Tělo, které necítí 

Slzy, které jen svěřují 

Moje city, které necítí. 

S lahví půlnočního vína to není ta dojímavé 

 

Duše umírá, cítím,

Já nejsem já a kdo ví.

Bolesti plná, s přáním uzdravení 

Těchto lidí této země....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Dušekteráztroskotává, 02.01.2023
Přečteno 91x
Tipy 12
Poslední tipující: 8Zdenek, mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Stanislav32, Bufik, Friday, Fialový metal, šerý, Psavec, Lioness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jé. Ta mi unikla o pár dní. Tak chválím teď, drahá.

16.01.2023 20:27:28 | mkinka

Hezké

09.01.2023 10:51:44 | Stanislav32

Líbí

05.01.2023 06:26:24 | Bufik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí