Dopis caru.

Dopis caru.

Anotace: Zase jsem si něco o tom " mírotvůrci " přečetl na...l jsem se.

Předem mého dopisu, tě ďáďo Laďo zdravím,

my se máme dobře, a jak je to s tvým zdravím ?

Mám dlouho něco na srdci a tož ti synku pravím.

 

Ty, Laďo !, už ti řekli o tanku,

co ho ukrajinci rozmlátili ?

Jen proto, že neměl pozvánku;

už se ti vaši pochválili ?

 

Ty, Laďo !, přestaň ty tanky posílat,

ti kluci rozeberou, co rozebrat se dá.

Víš, oni si s nimi neumějí hrát,

to říkám ti já, i náš předseda.

 

Ty, Laďo !, tvých hraček si oni neváží,

hned napálí ti do nich raketou.

Ďáďo Laďo, pošli je všechny na nádraží,

ať jedou zpátky za tebou a za tetou.

 

A bude zase klid.

Autor Kan, 03.01.2023
Přečteno 74x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Květka Š., mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí