*-*Na zastávce autobusu

*-*Na zastávce autobusu

Anotace: ~~~~~~~~~

......................

~~~~~~~~~
Neplatíš za vzpomínání
na své první milování
a tu první z lásky pusu
na zastávce autobusu,
potom milé zamával jsi
rukou prohrábneš si vlasy
zadarmo je úsměv váš
každý říká tak se snaž.

Pak uslyšíš cha cha cha
dvě štěkající koťata
nakonec zamňoukal pes
v čumáčku prý růži nes
potom zdvihne nožičku
zadarmo dělá loužičku
ani za tu se neplatí
kdo má psa ten poví ti
že loužičku déšť smyje
a tak to bylo tak to je
víš že chutná vtipná kaše
pro každého i děti naše,
s úsměvem končím veršování
a přeji dobré pochutnání

~~~~~~~~~~

------------------

Autor Květka Š., 09.01.2023
Přečteno 131x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, Sonador, Kan, kozorožka, Bufik, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí