Procitnuv ze sna

Procitnuv ze sna

Přicházíš brzy, drahá Máří
a do tvých kroků vlci zdáli zavyjí.
Ještě bych smočil pero v kalamáři.
Ještě bych nakreslil pár kaligrafií.
.
Ach Máří, věčně rozesmátá,
v té kápi ani neumíš se mračit.
Z kostela zdáli právě bije pátá
a ty se tváříš že bys chtěla začít.
.
Měl bych ti možná chvíli vysvětlovat,
jak moc mě vlastně život těší
a vzpomínky na bolest někam schovat,
dokud se tohle faux pas nevyřeší.
.
Vím, že se ke mně zvolna blíží stáří.
Chci jen pár let, než žití kalich dopiji.
Ještě bych smočil pero v kalamáři.
Ještě bych nakreslil pár kaligrafií.
Autor TRlVlUS, 16.01.2023
Přečteno 122x
Tipy 20
Poslední tipující: blues, jenommarie, Stanislav32, Bufik, Kan, Marten, Ruda Štola, Psavec, šerý, kozorožka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky :)

17.01.2023 21:27:13 | TRlVlUS

Tu si pamatuji *;)

16.01.2023 23:15:27 | jenommarie

Moc povedená

16.01.2023 17:46:19 | Bufik

Krásné

16.01.2023 11:43:21 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí