Rozchod.

Rozchod.

Roztáhly javory své dlanité listy,

já skryl se tam, kde tvořily stín.

Vzduch deštěm provoněl a byl čistý,

tvář slunci nastavil záhon kopretin.

 

Dívám se dolů, dívám se do údolí,

kde řeka se vine, jak stříbrný had.

Dívám se dolů a srdce mě bolí,

vždyť ztratil jsem, co měl jsem rád.

 

Jak už to bývá, kdy na rozcestí,

každý jít cestou chce jinou.

Společně řítí se do neštěstí,

stiženi spoluvinou.

Autor Kan, 16.01.2023
Přečteno 74x
Tipy 18
Poslední tipující: blues, jenommarie, Bufik, Stanislav32, Ruda Štola, Marten, Psavec, šerý, mkinka, Frr, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když něco ztratíme nebo necháme odejít, vždy
Něco krásnějšího je na cestě a nechce nás jen obejít

16.01.2023 17:49:57 | Bufik

:-)) Děkuji za komentář.

16.01.2023 18:26:44 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí