Napiš

Napiš

Napiš si děvče do diáře,
co čas počítá na dekády,
že až potkáme popeláře,
kteří nás pošlou na věčnost,
.
v nebeském baru zvu tě
na dvě skleničky limonády,
co mají různé chutě
a budeme pít na radost.
.
Ta první bude sladké chuti,
jako bylo tvé okouzlení
a když dopiješ, doleju ti
a všechna vášeň bude z ní.
.
Ta druhá bude do kysela,
to jak se lidi občas mění,
aby sis taky připomněla,
že všechno jednou odezní.
.
Napiš si děvče do diáře,
že si mě budeš pamatovat.
.
Ať se zas můžu do tvé tváře
v životě příštím zamilovat.

Autor TRlVlUS, 18.01.2023
Přečteno 178x
Tipy 16
Poslední tipující: BArBArKO, Bufik, Fialový metal, jitoush, kozorožka, Psavec, Marten, Vivien, Kan, SDalí, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí