*-*Když se jaro blíží

*-*Když se jaro blíží

Anotace: ~~~~~~~

........................

~~~~~~~
Jasan šeptal bříze
i bez listí tě rád
jinak se však těším
na tvůj jarní šat.
Ta zimní nahota
ti totiž slušela
jak v noční košilce
jsi v jíní stávala.
Když se jaro blíží
jasan se ukloní
na břízu pak volá
ať se tak nehoní.
Bříze je to líto
zimy bylo dost
ve větru se chvěje.
A zima cítí zlost.

Jaro však co nevidět
všechno zazelená
osika,bříza,lípa
bude oděná.
Zelená je v módě
už všechny odstíny
slunce dodá zlato
a barvy květiny…
~~~~~~~~~

.....................

 

Autor Květka Š., 18.01.2023
Přečteno 67x
Tipy 12
Poslední tipující: Bufik, mkinka, jort1, Jeněcovevzduchukrásného, Sonador, Fialový metal, kozorožka, Marten, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na jaro už se také těším,
Líbí

21.01.2023 12:58:03 | Bufik

na tom horním obrázku - no to su celá já:D a ty jsi tak krásně zavoněla jarem Květuško, díky ti!*

19.01.2023 09:09:22 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí