MOHLI JSME MÍT MALÉ ŠTĚSTÍ

MOHLI JSME MÍT MALÉ ŠTĚSTÍ

Anotace: ...

 

mohli jsme mít malé štěstí

škatulku sirek

s palmičkou na hlavě

 

a kdyby nám to náhodou nevyšlo

starali bychom se

střídavě

 

mohli jsme mít Mickey Mouse

dokud jsme oba v kondici

zatím nejsi v menopauze

já nejsem v krajní pravici

 

ale teď máme hovno

 

já mám dluhy

ty máš strie

a svý divný

teorie

o tom proč to nevyšlo

 

sadismus

autismus

umělý knírek

menstruační kalíšek

škatulka sirek

 

nové koště dobře mete

to naše se zlomilo

s pocitem Tak jsem tady světě

všechno náhle skončilo

 

bývá to tiché

málokdy někdo něco řekne

Autor Šimon Sáva, 25.01.2023
Přečteno 91x
Tipy 10
Poslední tipující: Lexi, Marten, Psavec, šerý, paradoxy, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...skvělá...jak život někdy není...tak skvělý.

25.01.2023 17:36:22 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí