*-*Jsou kočičky...

*-*Jsou kočičky...

Anotace: ~~~~~~~~mňau~~~~~~~~

...............

~~~~~~~~
Jsou kočičky
co nemňoukají
jsou sněženky
co nesněží
jsou zvonečky
co necinkají
a pivoňky co pivem
ani trochu nevoní.

Proč sluníčka
ta sedmitečná
proč nikdy nehřejí
a proč se tulipáni
k sobě netulí...
a ví konipas
jak se koně pasou
a ví snad kostival
proč kosti válí?
Vždyť ani kozlík
ten lékařský
nikdy nezamečí.

Páni to je řečí.
Vždyť platí
"mlčeti zlato"
myslí si to zlatý déšť
a tiše zlatě prší.

~~~~~~~............................

------------------------------------------

Autor Květka Š., 26.01.2023
Přečteno 106x
Tipy 11
Poslední tipující: Bufik, Fialový metal, Marten, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..moc vtipný přírodní téma...;-)pobavila...

26.01.2023 16:12:01 | Marten

jen ty čekanky dál čekají, snad proto, že noh nemají:)

26.01.2023 16:08:55 | Sonador

Děkuji za toto čtení. Moc a moc.

26.01.2023 16:01:36 | mkinka

milé a osvěžující v zimním odpoledni *ST

26.01.2023 15:22:31 | stormeater

..děkuji :-)

27.01.2023 14:29:22 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí