Být nebýt

Být nebýt

nebylo by lépe nebýt?

Nastal by pak konečně klid?

Pro mě asi těžko. 

 

Od zdi ke zdi, život jak křeč 

po něčem nic,

čím se nechat vést?

 

Vše spálit,  zničit, 

Vypustit přehrady bolu a smutku.

Začít jinde v jiný čas 

 

Dočkat se jednou jistých krás,

nebo trvale být mimo čas 

Nikde a nic.

 

Myšlenky bolestí,  srdce i hlavy

šílené jiné vnitřní stavy

a přece 

 

Pomáhám i když jsem na dně v řece 

Proč. 

 

Pro hloupost vlastní?

Kouzlo básní?

Doteku touhy?

Pochopení....

 

 

 

Autor Protos1182, 30.01.2023
Přečteno 84x
Tipy 13
Poslední tipující: Lexi, Sonador, Marten, šerý, Bufik, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To znám. Nejvyšší čas, vyrazit do přírody. Nechat se jí prostoupit :)

31.01.2023 09:51:17 | Narra

:0)

31.01.2023 10:05:10 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí