Myšlenky

Myšlenky

Temnotou noci, i ve dne plují 

Jak čarodějný o sv. Janu rej.

Z lesů,  slují a strží 

Myšlenky podivné mají hej. 

 

Zapalte ohně 

Temnota ať šanci nemá...

Světlo ať prozáří noc.

 

Světlo a teplo do duše dejme, 

tomu, kdo volá o pomoc.

 

~☆~

 

 

Autor Protos1182, 31.01.2023
Přečteno 74x
Tipy 11
Poslední tipující: Bufik, Fialový metal, Psavec, šerý, Tvbm, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí