Divný den

Divný den

Dnes lezete jako šneci,

ale normálně spěcháte všeci.

Dnes jsou ulice plné hovorů,

a probírají spolu řadu názorů.

Co je to za divný den?

 

Jindy když člověk pozdraví,

Váš krok nikdy nezastaví.

Ani když jste se neviděli pár let,

hlava míří stále vpřed.

Co je to za divnou společnost?

 

Autor Xiana, 01.02.2023
Přečteno 121x
Tipy 8
Poslední tipující: Kan, Fialový metal, šerý, kozorožka, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí