*-*Den se smráká.

*-*Den se smráká.

Anotace: ~~~~~~~~~

---------------------

~~~~~~~~~
Aby byl každý den
tak nějak v pohodě
myje si ulice ve vodě
otočí kohoutkem
v deštivém mraku
a padají kapky
velikosti hrachu
někdy jen mírně
a jindy jako sprcha
i listí na stromech
se v dešti máchá...

vítr pak z legrace
foukne do mlýnice
den si pak pomyslí
že možná sněží
ten kdo chce ať věří
pak všechno bílé je
nikdo nic nemyje
zimní den pochopil
pořádně nasněžil
cha chá...
máme sněhuláka
a černý havran kráká.
Den se smráká.

.......................
~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 10.02.2023
Přečteno 66x
Tipy 11
Poslední tipující: jenommarie, Fialový metal, Tvbm, šerý, mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musíš býti užasnou Ženou*
Chtěl bych žít v tvé obraznosti.

10.02.2023 17:32:32 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí