samota

samota

Anotace: ...

foto: Engin Akyurt

 

moje uši mě stále ruší
slyší i co slyšet nechtějí
ustřelil jsem si je tedy kuší
teď nevím co rty mojí milé mi šeptají

 

pak zašil jsem mojí milé pusu
ať jiní neslyší co mým uším určeno
teď všude ticho jak v prázdným autobusu
tajemstvím navždy zůstane
co mezi námi by bylo vyřčeno

 

naše prázdné oči marně nás k sobě lákaly
jakoby jen civěli jsme do vody
oba trpíme na šedé zákaly
chybí nám snad něco do domácí pohody?

 

tak prožili jsme život v tichém souznění
dva háky nese náš ztrouchnivělý krov
nebolí co oči nevidí
náš život končí beze slov

Autor mapato, 11.02.2023
Přečteno 188x
Tipy 24
Poslední tipující: Vivien, Acqua Silente, Sonador, Emily Říhová, blues, Stanislav32, Iva Husárková, šerý, Karel Letník, Marten, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Samota tíží na duši,
co dál? Snad dva to vytuší...
Krásný večer, Vládíku, objetí letí i pro Marunku (*)

12.02.2023 18:34:10 | Emily Říhová

Když samota skončí o samotě. Tak dva hluší v jednom bytě.*

11.02.2023 23:36:00 | šerý

...ta mě dostala...;-)drsné...jako někdy láska bývá...

11.02.2023 22:14:07 | Marten

Obdivují.

11.02.2023 17:54:07 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí