Sobotní

Sobotní

Anotace: Barevnost života 2023

Hele, kup mi kvasnice,
začalo odpoledne.
A co káva u mě?

Smála se Jana a malovala vejce.
Víš, dělám dekorace.
Já radovala se převelice.

A koláč se zelím
jako vánoce s jmelím.
Atmosféra plná vjemů.

Pocit dobra v jejím domu.
Ticho plné dobrých zvonů.

Tak ještě čaruji
a hladím její ruční práce.

Být spolu je kreace.
Víkend je inspirace.
Autor mkinka, 11.02.2023
Přečteno 115x
Tipy 18
Poslední tipující: Amonasr, Sonador, jort1, Iva Husárková, šerý, Frr, Stanislav32, Fialový metal, Koala, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

MĚLY JSTE, MKINKO MILÁ, S KAMARÁDKOU POVEDENÝ ŠÁBES...** ST*

11.02.2023 20:30:48 | Frr

Ano.super den.

11.02.2023 20:45:06 | mkinka

Inspirace na víkend.
Víkend je inspirace.

11.02.2023 18:59:36 | Koala

Ano. To máš pravdu. Děkuji za slova, co hladí po duši.

11.02.2023 19:12:02 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí