STŘELKA ZÁMKU

STŘELKA ZÁMKU

Anotace: ...

 

plechovky fazolí v regálech

zpovědnice v kostelech 

dobře mířená rána Buda Spencera 

sirotci v ústavech 

reklamované dveře s vadnou klikou

porno s nazi tématikou

 

všechno má své místo

 

a to je dobře

kdyby to tak nebylo 

nastal by zmatek 

 

v Tescu by v regálech stáli sirotci

v kostele by Bud Spencer rozdával pěsti 

a i když mají náckové dozajista

krásný živočišný sex

nechtěl bych s nimi řešit 

vadnou střelku zámku 

Autor Šimon Sáva, 15.02.2023
Přečteno 82x
Tipy 10
Poslední tipující: Stanislav32, kozorožka, šerý, Psavec, J92, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Perfektní. Přesně tak to je. Máme pocit, že vládne světu chaos, ale je to ve skutečnosti řád. Hodně mizerný, ale logický řád. SuperTipuji

15.02.2023 20:14:45 | kozorožka

No tedy žádné světlo na konci... kostela.

15.02.2023 13:35:34 | šerý

...kdybych to komentoval, musel bych být blázen...;-)ale pobavilo mě to...

15.02.2023 12:50:46 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí