NĚKDE JSEM ČETL

NĚKDE JSEM ČETL

Anotace: ...

 

někde jsem četl 

že když ztratíš dostatek krve

tak se můžeš prokrvácet k šílenství

nesmíš jí ale ztratit moc

jinak bys zemřel 

ta hranice mezi šílenstvím a smrtí

je strašně tenká

 

takže jsem si sedl do trávy 

opřel se o strom 

z košíku vytáhl svůj nožík 

a pořezal se 

krev mi stékala po žluto-hnědých kalhotách

a já si krátil čas vzpomínáním

na jeden šílený příběh

 

stalo se to na horách

řádili tam krvelační houbaři

oblečeni v khaki úborech 

s pletenými košíky a rybičkami v ruce

zabíjeli konkurenční houbaře

 

jednou pobodali manželský pár 

žena vykrvácela

muž nezemřel

ba naopak se prokrvácel k šílenství

 

naprosto zešílel 

zůstal žít v horách 

a v khaki úboru s košíkem a rybičkou 

vraždil houbaře

 

Autor Šimon Sáva, 25.02.2023
Přečteno 84x
Tipy 10
Poslední tipující: Lesní žínka, maliska, mkinka, khalim lamshi, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí