Nechám se unést naposledy

Nechám se unést naposledy

Anotace:

Nechám se unést naposledy
do světů Tebou stvořených,
kde za úsměv pukaj ledy,
kde na dotyk vzplane sníh.

Nechám se unést ještě jednou,
do říše, v které na přání
nejtemnější děsy zblednou...
Tam, kde při ranním svítání,

když země shodí noční pléd,
neumře ani jeden sen.
Unes mne prosím naposled
a nepouštěj mě ven…
Autor Flamy, 27.02.2023
Přečteno 141x
Tipy 14
Poslední tipující: Vavřineček, Marten, Psavec, šerý, annanymsová, Kan, Fialový metal, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A proč naposledy?

03.03.2023 09:55:11 | Vavřineček

Krásné! A navíc miluji vnitřní světy.

27.02.2023 12:42:56 | annanymsová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí