NIKDO MĚ NEZASTAVÍ

NIKDO MĚ NEZASTAVÍ

Anotace: ...

 

vystartuju z postele

přeskočím všechny

peřiny a polštáře

který leží na zemi

a fláknu hrnkem po babičce

o zrcadlo

páčidlem rozmlátím klimatizaci

vytrhnu umyvadlo

a prohodím ho oknem

v domnění že se něco stane

 

jenže se nic nestane

nikdo mě neseřve

nikdo mě ten bordel nepošle uklidit

nikdo mě nezastaví

nic

 

vlítnu do výtahu

a celých dvanáct vteřin

které trvají snad věčnost

netrpělivě mačkám nulu

 

vyběhnu ze dveří

skočím na prvního kolemjdoucího

a mydlim ho hlava nehlava

dokud se nehýbe

 

jenže se nic neděje

nikdo se ho nezastane

nikdo mě neokřikne

nikdo mě nezastaví

nic

 

vrátím se domů

zapnu friťák

a strčím do něj obličej

abych konečně něco cítil

 

škvaří se mi kůže

olej prská všude okolo

ale to je všechno

jinak nic

vůbec nic

prázdno

 

slyším klíč v zámku

otevřou se dveře

vejde žena s malými dětmi

ahoj zlato

před domem někdo strašně zmlátil chlapa

je tam sanitka a policajti....

panebože co se tady stalo?

proč je tu takový bordel?

a co to máš s obličejem?

 

co tady děláte?

já myslel že jste mě opustili

 

jeli jsme jen na nákup

je ti dobře?

 

jo je

cítím...

 

se dobře...

 

Autor Šimon Sáva, 03.03.2023
Přečteno 101x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, Bufik, khalim lamshi, Sonador, maliska, Marten, Psavec, mkinka, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tohle je něco!:)

03.03.2023 19:01:13 | Sonador

...se člověk splete...někdy...;-)pěknej horor.

03.03.2023 15:03:51 | Marten

Se jen tak ukvapit a škaredě zaplatit? Příběh až podivný - zřejmě není fiktivní. Pozemský lidský Vesmír! A tam se můžou dít sakra věci*

03.03.2023 12:39:29 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí