*.*Já vím,také hádáte.

*.*Já vím,také hádáte.

Anotace: ~~~***~~~

 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Vítr,ten posbírá
semínka polétavá
chvíli je ukrývá
a pak je rozsypává.
Z čarovné zahrádky
semínka lásky sbíral
a kde je lásky málo
každý ten vítr vítal.
V zemi kde láska není
kde léta nekvete
vítr si trochu foukne
láska je na světě.
Semínka dolů padají
kde asi nejlépe bude?
Do hlíny se schovají
čekají na déšť,přijde?

Z čistého nebe prší
ani mrak vidět není
to Amor,bůžek lásky
dal se do zalévání.
A země ta se zelená
a láska všude kvete
všichni se milují
tu zemi kde najdete?
Já vím,také hádáte.

........................
~~~~~~~

Autor Květka Š., 09.03.2023
Přečteno 79x
Tipy 12
Poslední tipující: Koala, annanymsová, Iva Husárková, Marten, šerý, jenommarie, Stanislav32, kozorožka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné.
Hádáme. Hádáme se s milou, kde to může být... :)

10.03.2023 17:48:40 | Koala

Krásná, něžná představa :)

10.03.2023 14:15:19 | annanymsová

No jejda..vždyť tu každý najde
ve svém srdci.
Krásná báseň, opět jsem ráda k tobě zavítala milá Květuško ..tak ať jen
semínka vítr zasevá
a ať už prší ***
a láska potěší
každičkou
smutnou duši *.
Pěkné dny milá Květuško. :)

09.03.2023 20:28:41 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí