*-*Kdy konečně uvidíme

*-*Kdy konečně uvidíme

Anotace: ~~~~~~(:-)~~~~~

...................

~~~~~~~~~~~
Už tu měl být poprask
na každém záhonku,
všude mělo být plno
poupátek,lístků a výhonků
i ta nejmenší kytka
už by moc ráda zářila
a teplé slunce
konečně spatřila.
Louka,paseka i trávník
měl mít nový kabátek,
pampelišky jak knoflíky
na všední den,na svátek.
Bílá sukně sněhová
není hitem jara
o krásně barevnou
kdo se postará?

Kdy konečně uvidíme
jak všechno krásně kvete
ať máme trochu víc
radosti na světě.
No dobře,
když ještě počkáme
jara se určitě dočkáme.
Aspoň vám posílám
vidíte,sněženky
ty bílé předjarní zvonky.

-------------------
~~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 16.03.2023
Přečteno 71x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Koala, Fialový metal, jenommarie, kozorožka, Stanislav32, Frr, Marten
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

18.03.2023 15:08:51 | mkinka

Určitě už brzy, Květuško... taky se nemůžu dočkat... přeji krásný víkend (*)

17.03.2023 22:50:26 | Emily Říhová

Hezké.
Dočkáš se...

17.03.2023 17:32:03 | Koala

No však..čas otevře vrátka..pro všechny květy a kvítky..zelení opět se bude, příroda kolem pyšnit*:)
Cobydup milá Květuško. Pěkné dny TI přeji.

16.03.2023 22:12:23 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí