Odevzdání

Odevzdání

Anotace:


Plížíš se

Kolem

A vkrádáš se

Mi do snů

Co nad ránem 

Mizí v oparu

Reality

 

Jsi všechno

Co nikdy

Nemohlo být

Ztělesněné

V odraze

Dlouhého léta

Co přejde v zimu

 

Koloběh 

Starých přání 

Už tolikrát  

Rozplynul se

Jako rosa

V závanu  

Parných rán

 

A nakonec

Na každé křižovatce 

Vždy objeví se 

Další duha

A s ní i třepotání 

Motýlích křídel

V mém nitru

 

A tak se 

Zase jednou

Vzdávám

A mlčky

Své srdce 

Odevzdávám

Světu múz

 

Autor Denael, 01.04.2023
Přečteno 82x
Tipy 13
Poslední tipující: Sonador, Helen Mum, Dreamy, Frr, Fialový metal, Medved23, Psavec, Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano :-)

02.04.2023 08:56:02 | Helen Mum

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí