Ave Maria

Ave Maria

Zdrávas, Maria, milosti plná.
Prut i naviják sebrala vlna.
.
Pán s tebou, požehnaná.
Dny zebou, došla mana.
.
Ty, mezi ženami,
snad ještě je s námi
.
a požehnaný plod života tvého
hledí na východ, do země zlého.
.
Ježíš.
Věříš?
.
Svatá Maria, Matko Boží,
Ach, lkám tady já, v Záporoží.
.
Pros za nás hříšné.
Vždyť ty vše víš, ne?
.
Nyní i v hodinu smrti naší
všechno si prominu, co mě plaší.
.
Amen.
Aum tat sat.

Autor TRlVlUS, 03.04.2023
Přečteno 122x
Tipy 11
Poslední tipující: šerý, Psavec, Fialový metal, kozorožka, Kan, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

U nás se říká: " a šmitec, nebo fajront ". Svébytně pojato. :-))

03.04.2023 10:50:01 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí