Neodcházej

Neodcházej

Kabátu tvého sevření

hledáš útěchu, kde není

jen blízkostí svou na mě křič

prosím, neodcházej mi pryč


toužíš, aby ses ztratila

v objetí, sama nebyla

víš, že se musíš probudit

myšlenkám uzdu popustit


nemůžeš žít dál schovaná

tak vyjdi se mnou do rána

nabízím svoji oporu

dál musíme jít pospolu


snad naučím tě znovu žít

a stínům vlčím poručit

tvé obavy se rozplynou

i do rána se vchází tmou


když spolu půjdem po cestách

život nás láskou potrestá

s večerem všechny starosti

zkusíme z vany vypustit


kabát sevřel a obejmul

šla jsi, v něm bylo tě jen půl

po konci dne noc začíná

trápí mě tvoje nevina
Autor R.C.Šumbera, 07.04.2023
Přečteno 137x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Fialový metal, Psavec, Frr, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně líbí.

08.04.2023 11:37:20 | mkinka

Mkinko,děkuji za fajn odezvu.

08.04.2023 11:39:18 | R.C.Šumbera

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí