Miluješ

Miluješ

Anotace:


Miluješ motýli

Co při doteku

Třepotají křídly 

S duhovými

Odlesky

 

Kolik pokladů

Asi tak už bylo

Nalezeno chvíli 

Po jarním dešti

Nebo letní bouři 

 

Miluješ všechny

Ty letokruhy

Ve svém nitru

Co stočené jsou

Do nekonečné spirály 

 

Kolik hor ještě

V sobě necháš nárůst

Než budou tvé kořeny

Stejně hluboko

Jako tiché jezerní dno

 

Miluješ ten odraz

Ve svých očích

Když láska

Protéká tebou 

A vším kolem

 

Kolik asi tak

Ještě pojme 

Tvoje srdce Múz

A kolik srdečních

Záchvěvů unese 

 

Miluješ všechny

Ty odstíny

Palety světla 

Kterou ukrýváš

Ve svém nitru

 

A tak si říkáš 

Kam až můžeš 

Vlastně růst

Když láska je

Tvým královstvím

 

Miluješ …

Když tvůj horizont

Nalezl svůj pravý rozměr

A všechno je

Přesně, jak má být

 

Autor Denael, 16.04.2023
Přečteno 96x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí