Na začátku konce

Na začátku konce

Anotace: ...

_

někdy

se

někde

něco

a pak už to....... 

_____________

bojíš se vyslovit to slovo

nejde

__

výletní balón dohoří

vzduch uvnitř ochladne

a padáš chtě nechtě k zemi

až na dno vypuštěného jezera

___________

a pak zase nejíš nespíš

jako tenkrát na začátku

když bylo dost tepla a odvahy

při cestě do oblak

___

 

 

 

 

 

Autor Yry, 20.04.2023
Přečteno 85x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, šerý, Psavec, Stanislav32, mkinka, Sonador, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí